Automatiškai keiskite nuotraukų pavadinimus

Namexif prieš ir po

Mėgstantiems daug fotografuoti problema yra ne tik didelis kiekis išnaudotos kietojo disko atminties nuotraukoms ir jų atsarginėms kopijoms, tačiau ir jų tvarkymas bei koregavimas. Esu įsitikinęs, jog daugelis žmonių neretai nori tinkamai susidėlioti nuotraukas po vakarėlių, švenčių ar kelionių. Bent jau datos pridėjimo problemą išspręsite pasinaudoję minimalistine Namexif programėle.

Namexif skirta pervadinti nuotraukas pagal jūsų poreikius pridedant nuotraukų sukūrimo datą. Šią datą galite taip pat integruoti į pačios nuotraukos atmintį, todėl atvėrę jas su specialiomis programomis, pavyzdžiui, Photoshop, galėsite matyti nustatytą datą.

Jums tereikia parsisiųsti šį įrankį iš oficialios svetainės, pasirinkti norimą katalogą (su nuotraukomis). Tuomet nurodyti, kokiu formatu norite, kad programa pridėtų datą, įrašyti papildomą informaciją prie nuotraukų pavadinimų. Šauniausia tai, jog ši programa palieka originalius įrašus nepaliestus.

Programa užima vos 700 kb, ją parsisiųsti galite paspaudę ant nuorodos. Ekrano nuotrauką matote apačioje:

Namexif programos vartotojo sąsaja

Rašykite komentarą

Tęsdami naršymą sutinkate su slapukų (angl. cookies) naudojimu. daugiau...

Slapukai (angl. cookies) naudojami sukurti patrauklią ir patogią vartotojo sąsają ir užtrikina geriausią naršymą. Spausdami "Sutinku" sutinkate su slapukų naudojimu šioje svetainėje.

Užverti