Kinomanams Android programėlė, padėsianti sekti serialus

Kadangi ir pats serialų sezono metu žiūriu jų bene 6-8 vienu metu, tai labai sunku sugaudyti, kuris pasirodys tą savaitę, o kuris galbūt neišeis dėl programų tinklelio pakeitimo ar kokių nors tai varžybų.

Tačiau šiam vargui atėjo galas naudojantiems Android išmaniuosius telefonus – nuo šiol visą informaciją apie savo mėgstamiausius serialus galėsite sekti su TV Show Favs programėle.

Joje nesunkiai susidėliosite savo mėgstamiausius TV serialus, gausite detalią informaciją apie kiekvieną seriją, seksite peržiūrėtus epizodus ir t.t. Programa integruota su Facebook.

Viena ir turbūt didžiausia bėda, kad programėlė nemokama tik pirmąsias 14 dienų ir vėliau ji jums kainuos 7.18 LTL. Tačiau, kadangi Android Market jau prieinama ir Lietuvoje, turintiems kelis laisvus litus ši programėlė turėtų padėti susitvarkyti žiūrimų serialų kalendorių ir išspręsti nemažai su tuo susijusių problemų.

Nuoroda į Android Market.

Rašykite komentarą

Komentarai

  • kempiniux
    spalio 30th, 2011 / 08:32
    Atsakyti

    Nemokama paslauga – episodecalendar. com ;)

Tęsdami naršymą sutinkate su slapukų (angl. cookies) naudojimu. daugiau...

Slapukai (angl. cookies) naudojami sukurti patrauklią ir patogią vartotojo sąsają ir užtrikina geriausią naršymą. Spausdami "Sutinku" sutinkate su slapukų naudojimu šioje svetainėje.

Užverti