EMERGENCY 3

Emergency 3. Taip vadinasi rusų kalba išleistas, strategijos žanro, kompiuterinis žaidimas su puikia grafika bei pasižymintis realistiškumu. Tai gelbėjimo tarnybos 911 kasdienybė: avarijos, gaisrai, susišaudymai ir kitos nelaimės, kurios grasina žmonių gyvybėms.

Žaidime yra 20 sudėtingų ir daug pastangų reikalaujančių misijų. Kitaip nei kituose panašaus pobūdžio žaidimuose, įvykio vietoje atsirandama visiškai tuščiomis (nei pareigūno, nei automobilio – nieko). Gerai apžiūrėjus įvykio vietą, pačiam tenka spręsti, kokią pagalbą derėtų iškviesti, o tai yra policija, greitoji medicinos pagalba arba ugniagesių ekipažas. Tai žaidimui suteikia savotiškumo. Tačiau spręsti, ką išsikviesti, reikia apdairiai ir protingai, nes kiekvienos misijos metu yra suteikiama pinigų suma, o kiekvienas ekipažas atitinkamai kainuoja. Pasirenkant transporto priemonę (kiekvienas automobilis ar sraigtasparnis atlieka skirtingas funkcijas), taip pat pasirenkamas ir gelbėtojų skaičius, kuris priklauso nuo to, kokią transporto priemonę pasirenkate. O toliau jūsų veiksmai įvykio vietoje…

Šis žaidimas gali nustebinti savo detalumu ir smulkmeniškumu. Atvažiuojančiam ekipažui ne tik turite nurodyti, kada išlipti, bet ir ką pasiimti. Tik tuomet, galima atlikti norimą veiksmą ar gelbėjimo procesą. Gelbėjimo operacijoje tenka „karpyti“ sudaužytus automobilius, gesinti gaisrus, prieš tai prisijungus vandens žarną prie šaltinio, apklausti liudininkus, suimti nusikaltėlius, šaudyti ir dar daug kitų veiksmų, kurie sudomina žaidėja ir priverčia jį pasijusti tarsi realybėje ir atsakingą už žmonių gyvybes, bei nusikaltėlių likimus.

Žaidimas tikrai geras ir turi patikti tiems, kurie domisi tokiomis strategijomis, nori pajusti gelbėtojų sunkią ir pavojingą kasdienybę…

Rašykite komentarą

Tęsdami naršymą sutinkate su slapukų (angl. cookies) naudojimu. daugiau...

Slapukai (angl. cookies) naudojami sukurti patrauklią ir patogią vartotojo sąsają ir užtrikina geriausią naršymą. Spausdami "Sutinku" sutinkate su slapukų naudojimu šioje svetainėje.

Užverti