Dienos citatų tinklapis

Apsilankę šiame tinklapyje rasite atrinktas keturias citatas. Taip pat galite pasirinkti peržiūrėti praeitos dienos citatų sąrašą arba patys susirasti, tai ko jums reikia pagal kategorijas, kurių yra išties nemažai. Kategorijos suskirstytos abėcėlės tvarka – taip dar patogiau ieškoti norimų citatų. Yra galimybė citatų ieškoti pagal autorius, jeigu jūs žinote jums patinkančio autoriaus vardą ir pavardę ir norite pacituoti jį, tai galite padaryti taip pat laisvai kaip ir ieškodami kategorijose. Iš viso autorių šioje svetainėje yra apie 3133.

Be autorių ir kategorijų paieškos galite pasirinkti ir dar kelis būdus. Vienas jų, tai ieškoti paprastoje paieškoje įvedant raktažodžius, kitas peržiūrėti dar vieną atskirą kategoriją – motyvuojančias citatas, jas kaip paprastas citatas pateikia keturias vienai dienai.

Tinklapis siūlo dar vieną ganėtinai įdomią „paslaugą“, galite peržiūrėti dienos žodį. Žodis būna su paaiškinimu anglų kalba, taip pat pateikiamas ir jo vartojimo pavyzdys ar pavyzdžiai.

Be šių dviejų galimybių panagrinėti anglų kalba tiek žodžiais, tiek citatomis, galite peržvelgti ir siūlomų knygų apžvalgas, o jei knyga patiko nusipirkti ją tiesiai iš Amazon.

Jeigu šis tinklapis jus sudomino, tai turėtų patikti ir jų tinklaraštis.

Tinklapio adresas: http://www.quotationspage.com/

Rašykite komentarą

Tęsdami naršymą sutinkate su slapukų (angl. cookies) naudojimu. daugiau...

Slapukai (angl. cookies) naudojami sukurti patrauklią ir patogią vartotojo sąsają ir užtrikina geriausią naršymą. Spausdami "Sutinku" sutinkate su slapukų naudojimu šioje svetainėje.

Užverti