Mozilla Bespin – naujos kartos teksto redaktorius


Introducing Bespin from Dion Almaer on Vimeo.

Mozilla Bespin – tai naujos kartos teksto redaktorius, skirtas ne vien programuotojams. Šiame beveik 14 minučių trukmės pristatyme išgirsite, kodėl jis buvo sukurtas bei naujausias, tikrai stulbinančias naujoves.

Kol kas tai tik pradinė kūrimo stadija, tačiau jau dabar gali pasiūlyti daugybę naujovių, kuriomis negali pasigirti net brangiausi teksto redaktoriai. Mozilla Bespin šiuo metu palaiko tik Java, HTML ir CSS sintaksių žymėjimą – ateityje sąrašas tikrai išsiplės.

Bene geriausias dalykas – visas veiksmas vyksta tiesiog naudojantis naršykle, tuo pačiu į šį redaktorių galima diegti papildomus priedus, kurių pagalba turėsite geriausią ir patogiausią teksto redaktorių.

Video demonstracijoje galime taip pat išvysti, koks spartus šis Bespin yra, net 33 tūkst. eilučių ir rašant tekstą kompiuteris neatsilieka. Tikrai siūlau pažiūrėti šį pristatymą.

Rašykite komentarą

Komentarai

  • Gytis
    vasario 14th, 2009 / 11:00
    Atsakyti

    Atrodo įdomus įrankis, deja nepalaiko PHP sintaksės žymėjimo…

  • Ričardas Š.
    vasario 14th, 2009 / 18:07
    Atsakyti

    Kaip minėjau, tai tik pradinė versija, manau, kitose bus praktiškai visų kalbų sintaksės žymėjimas.

Tęsdami naršymą sutinkate su slapukų (angl. cookies) naudojimu. daugiau...

Slapukai (angl. cookies) naudojami sukurti patrauklią ir patogią vartotojo sąsają ir užtrikina geriausią naršymą. Spausdami "Sutinku" sutinkate su slapukų naudojimu šioje svetainėje.

Užverti