Kodėl aš neskaitau knygų?

Knygų skaitymas visais laikais buvo ir bus įdomus, savotiškas užsiėmimas, tačiau kodėl kai kurie iš mūsų, tame tarpe, ir aš užmirštame šį dvasinės kultūros šaltinį? Vieno, konkretaus atsakymo nėra. Aš skaitau mažai knygų vien dėl to, kad neturiu tam laiko. Sunku visus dienos darbus atlikti per dvidešimt keturias valandas, net ir planuojant, ruošiantis iš anksto, ką jau kalbėti apie laisvalaikį ir knygų skaitymą. Mokykla, darbas, mokymasis – visa tai ateitis, mano tikslo siekimas ir svajonių pildymas, šie aspektai išstumia knygas, kurios iš pirmo žvilgsnio atrodo nereikšmingos, o ir geros knygos negalima skaityti paviršutiniškai, pusė dalies iškerpant ir išmetant pro langą. Knygų skaitymas reikalauja nemažai laiko, kurį sunku atrasti dabartiniame judėjime ir tikslų siekimo epopėjoje.

Rašykite komentarą

Komentarai

  • Blogorama #216 : nežinau.lt
    spalio 9th, 2007 / 20:56
    Atsakyti

    […] TV žiūri žvejai, DJai su bloga tartimi, pirmasis Teo vartotojų tipas (ir aš jam priklausau), laiko stokos aukos, nematomas bagažas (užjaučiu, ir mano), nejautrus meilei miestas ir vokiškai patobulintas […]

Tęsdami naršymą sutinkate su slapukų (angl. cookies) naudojimu. daugiau...

Slapukai (angl. cookies) naudojami sukurti patrauklią ir patogią vartotojo sąsają ir užtrikina geriausią naršymą. Spausdami "Sutinku" sutinkate su slapukų naudojimu šioje svetainėje.

Užverti