bbPress – forumas tavo WordPress sistemai

bbPress logotipas

bbPress prieš kelias dienas pristatė gana simbolišką 1.0 versiją, o vakar ir 1.0.1 papildymą su užtaisytomis saugumo spragomis. Jeigu ieškojote savo WordPress sistemai patogaus ir nesunkiai suderinamo forumo, jūs jį radote.

Be daugumos smulkių patobulinimų, tokių kaip: linksmos paveiksliukų miniatiūros, laiko persukinėjimo suderinamumo, formų tobulinimo, ši diskusijų lenta siūlo ir vieno prisijungimo taktiką. Norėdami valdyti diskusijas savo puslapyje nuo šiol galėsite prisijungę tik prie pačios WordPress sistemos. Daugiau naujų funkcijų bbPress tinklaraštyje.

Nors, atrodo, forumai kaip ir mIRC Lietuvoje nebepopuliarūs, nes visi tapo individualistai Twitter’yje ir kitose tarnybose. Vis dėl to nebūtina naudoti forumo tiesiogine prasme, esu įsitikinęs, jog galima surasti ir daugiau kūrybiškų jo panaudojimo būdų siekiant pritraukti lankytojus.

Pavyzdžiui, visiems patinka skųstis – belieka sukurti skundų tinklaraštį bei tokio pačio pavadinimo forumą. Žmonės skundžiasi, o svarbiausi ar įdomiausi skundai perkeliami viešai. Žinoma, prieš tai būtų galima pakalbinti ir antrąją pusę, kodėl tai vyksta, kodėl atsitiko taip, o ne taip. Tokia svetainė būtų ir savotiška galimybė Lietuvos įmonėms kelti savo prestižą atsakinėjant į vartotojų nusiskundimus, nes viskas vienoje vietoje.

Nežinau.lt kažkada buvo mėginta kurti forumą, kaip palengvinimą autoriams bendrauti, dalintis idėjomis bei informacija. Panašiu būdu gali pasielgti mažiau žinomos tinklaraščių talpyklos, kurių paslaugomis ne tik naudotųsi interneto vartotojai, bet tuo pačiu galėtų ir diskutuoti, dalintis savo įrašais (saikingai) ir t.t.

bbPress forumas galėtų būti ir savotiška blogeriai.lt alternatyva, tačiau kaip tenka matyti pačiai blogeriai.lt svetainei nelabai kaip sekasi.

Rašykite komentarą

Tęsdami naršymą sutinkate su slapukų (angl. cookies) naudojimu. daugiau...

Slapukai (angl. cookies) naudojami sukurti patrauklią ir patogią vartotojo sąsają ir užtrikina geriausią naršymą. Spausdami "Sutinku" sutinkate su slapukų naudojimu šioje svetainėje.

Užverti