Blogeriai susivienikime – Išsipildymo akcija 2007

Išsipildymo akcija 2007

Ne pirmus metus TV3 ir SEB Vilniaus bankas rengia šią solidarumo akciją. Žmonės aukoja ir tikriausiai šiemet aukos nemažai pinigų, tačiau pagaliau pirmais metais susirūpinta pagrindiniu dalyku.

Vaikų namų auklėtiniams nėra tokie svarbūs tie pinigai, aišku, maloniau gyventi sutvarkytoje aplinkoje, prižiūrėtuose namuose, tačiau jie vistiek netampa laimingi – jie neturi tėvų. Matyt, tai supratę organizatoriai pradėjo skatinti žmonės įsivaikinti mažamečius.

Televizijoje reklamos jau pasirodė – prasidėjo žmonių budinimas, skatinimas padaryti gerą. Kodėl mes blog’eriai negalime susivienyti ir taip pat paskatinti žmonių įsivaikinti bent vieną vaiką? Galbūt, šis mūsų žingsnis nebus toks sėkmingas, kaip reklama televizijoje ir organizatorių rengiami projektai, tačiau gal netyčia vienas žmogus perskaitęs tiek daug įrašų (tikiuosi prisijungsite prie manęs) apie šią išsipildymo akciją įsivaikins.

Kviečiu visus tinklaraščių autorius išreikšti savo nuomonę šia tema. Parašykite bent vieną rašinį su savo nuomone apie šią akciją, galbūt, savo patyrimais ar pamąstymais. Jeigu dėl vienų ar kitų priežasčių negalite ar neturite savo nuomonės apie tai, tačiau vistiek norite prisidėti, įdėkite Išsipildymo akcijos arkliuką į savo blog’ą (paveikslėlis viršuje).
Būtų malonu, jeigu parašę rašinį įdėtumėte komentarą šioje temoje.

Dėkui už supratingumą.

Rašykite komentarą

Komentarai

  • Blogorama #237 : nežinau.lt
    spalio 30th, 2007 / 21:27
    Atsakyti

    […] fone netrūksta ir gyvybės: Schyzozine kviečia bendradarbiauti, Ričardas kviečia prisijungti ir paremti bent tekstais Išsipildymo akciją. Turime medijos kritikos Novum rašinyje apie TV3 krepšinio transliacijų rinkimus ir […]

  • Eimantas
    spalio 30th, 2007 / 23:49
    Atsakyti

    Jeigu blogeriai ir susivienys, tai tai greičiausiai bus labiau PR akcija blogerių atžvilgiu negu gerumas vaikų.

  • Ričardas Š.
    spalio 31st, 2007 / 10:04
    Atsakyti

    gal :)
    Reikės kitą kartą ką nors įdomesnio sugalvot, nes šis dalykas nenusisekė :)

Tęsdami naršymą sutinkate su slapukų (angl. cookies) naudojimu. daugiau...

Slapukai (angl. cookies) naudojami sukurti patrauklią ir patogią vartotojo sąsają ir užtrikina geriausią naršymą. Spausdami "Sutinku" sutinkate su slapukų naudojimu šioje svetainėje.

Užverti