2008 08 08 – 888

Šiandien ypatinga diena – per daugelį metų pirmą kartą išpuola trys aštuonetai, prasideda Olimpinės žaidynės ir tarptautinė orgazmo diena. Daugiau, kas įvyko šią dieną skaitykite Wikipedia.

Jau 380 dienų rašau tinklaraščius (vėl 8 :) ) ir esu patenkintas savo karjera čia – tarp tinklaraščių autorių, informacinių technologijų apsuptyje. Nuo šiol siekiu kurti kuo geresnį turinį ir kuo dagiau rašyti įdomiomis temomis, galbūt vieni straipsniai būna prastesnės kokybės, kiti nerišlūs ir neperteikia to, ką noriu pasakyti, bet supraskite – mes visi mokomės, o aš palyginti turiu labai mažą „profesionalaus“ rašymo patirtį (vos 2-3 metai). Mokausi iš kiekvienos jūsų pastabos.

Kartu su šia 888 diena pasikeitė ir tinklaraščio išvaizda – nuo šiol tai mano sukurtas dizainas – pirmas rimtas CSS žinių pritaikymas praktikoje. Šią savaitę galėjote šį tinklaraštį matyti su šiuo šablonu, tačiau tik šiandien jame ištaisytos visos mano pastebėtos klaidos ir nesklandumai.

Nuo 1991 08 08 10.01 pasikeitė labai daug ir pasikeis dar daugiau, tikėkimės išsipildys tai, ko labiausiai noriu ir ką esu suplanavęs, tikėkimės gyvenimas ir toliau bus nuostabus! Tikrai nuostabus, jeigu manote kitaip, nustokite skaityti – pasižiūrėkite pro langą ir pamąstykite – ką jūs turite, ko kiti neturi. Džiaukitės, kad vis dar įkvepiate deguonies ir galite saugiai sėdėti savo namuose, džiaukitės tuo, ką turite ir siekite turėti daugiau. Susiraskite mylimą žmogų ir apkabinkite jį – jums daugiau nieko nereikės.

Apžvelgsiu geriausius lankytojų straipsnius ir pateiksiu įdomiausius savo nuomone.

Populiariausi įrašai nuo 2007 07 24:

Geriausi straipsniai iš Nežinau.lt:

Mano nuomone, vertingi ir geri straipsniai iš Šmaižys.lt:

Pagarbiai,
Ričardas Šmaižys

Rašykite komentarą

Tęsdami naršymą sutinkate su slapukų (angl. cookies) naudojimu. daugiau...

Slapukai (angl. cookies) naudojami sukurti patrauklią ir patogią vartotojo sąsają ir užtrikina geriausią naršymą. Spausdami "Sutinku" sutinkate su slapukų naudojimu šioje svetainėje.

Užverti